Ansvar og retningslinjer

Ditt ansvar.

All informasjon om deg selv, dine tjenester og din bedrift må være sannferdig. Alle tjenester du tilbyr må være lovlige. Rangeringen av hjelpere er basert på brukeranmeldelser. Noen skruppelløse bedrifter vil prøve å jukse for å tiltrekke seg flere kunder. Vi definerer "juks" som å skrive en positiv vurdering av sin egen virksomhet (eller å få andre til å gjøre det for dem) eller negativ vurdering av konkurrentene sine. Du skal ikke vurdere dine egne tjenester eller ditt eget firma, og du kan heller ikke spørre eller betale andre som ikke er brukere for å gi brukeranmeldelser. Hjelpere og selskaper som ikke spiller etter disse reglene vil bli straffet og et brukervarsel vil bli lagt ut på siden deres. Kritiske vurderinger fra en bruker kan være en mulighet for deg til å komme dem i møte og bygge goodwill med kundene dine. Vis kundene at du bryr deg ved å lytte til dem og svare åpent og offensivt på vurderingene deres.

Retningslinjer

HelpAdvisor lar hjelpere bidra med ulike typer innhold som tekst, bilder, videoer, hendelser, tips, direkte meldinger og mer. Å oppføre seg ordentlig er ikke rakettvitenskap, men bare i tilfelle du skulle være i tvil har vi satt sammen disse generelle retningslinjene. Les også retningslinjene nedenfor for bestemte typer innhold som kan bidra positivt til nettstedet ditt.

  • Upassende innhold: Fargerikt språk og bilder er bra, men vi aksepterer ikke å banne, trusler, trakassering av andre hjelpere, hatfortelling og andre former for uakseptable fordommer.
  • Interessekonflikt: Dine innspill skal være upartiske og objektive. For eksempel skal du ikke skrive anmeldelser av din egen virksomhet eller arbeidsgiver, venners eller slektningens virksomhet, dine kolleger eller konkurrenter i din bransje eller bedrifter i nettverksgruppen din.
  • Relevans: Sørg for at bidragene dine er relevante og aktuelle. For eksempel er informasjonen din ikke stedet for innspill om politikk eller andre forhold som ikke har med din jobb som hjelper å gjøre.
  • Personvern: Ikke publiser dine brukerens private informasjon. Vennligst ikke legg inn nærbilder eller videoer av brukere uten deres tillatelse, og vær så snill å ikke legge inn andres navn, med mindre du refererer til tjenesteleverandører som ofte er identifisert.
  • Offentlige kommentarer: Direktemeldinger er ofte den beste måten å løse en tvist med en misfornøyd kunde på, men du kan også diskutere tvisten ved å svare på kundens offentlige kommentar. Som med direktemelding, ber vi om at du som hjelper laster opp et fint og tydelig bilde av deg selv for å hjelpe til med å personliggjøre din melding. Ikke bruk offentlige kommentarer for å starte personlige angrep, annonsere eller gi andre et incitament til å endre en dårlig anmeldelse.
  • Videoer og foto: Videoer er en fin måteå markedsføre deg selv og dine tjenester på. Vær så kreativ som mulig, men vær så snill å holde den ordentlig/ren. Vi er forsiktig sagt ikke fans av bilder som viser vold, narkotikabruk eller nakenhet. Bruk heller ikke videoen din til å snakke nedsettende om andre hjelpere, brukere eller HelpAdvisor.
  • Du må gjerne be kundene dine om å gi deg en vurdering, men du skal ikke foreslå å betale for å få en (god en). : Du må gjerne be de tidligere kundene dine om å vurdere deg på HelpAdvisor, selv om de ikke har bestilt tjenestene gjennom HelpAdvisor. Lær hvorfor du ikke burde spørre om anmeldelser.. Du skal aldri tilby kompensasjon (rabatter og freebies teller også) i bytte for gode anmeldelser.