Om HelpAdvisor

Helpadvisor ble etablert i 2016 av Bjørn Haugland, i frustrasjon over at han ikke på en enkel måte klarte å finne en oversikt over ledige tjenestetilbydere i nærområdet da han hadde vondt i ryggen.

Bjørn etablerte Feedback Research som ble et av landets største markedsanalysebyråer med 60 ansatte og omsetning over 60 mill NOK.

Han startet deretter Confirmit som i dag er verdens største innen utvikling av programvare for markedsanalyse med over 400 ansatte på 9 kontorer i verden, 77.8 mill USD i omsetning og 12 mill USD i resultat i 2015 og over en milliard intervjuer gjennomført i de siste årene.

Han har også vært med å starte Symphonical som på det meste hadde 350 000 brukere over hele verden og flere andre selskaper.

Om Bjørn

Bjørn er en suksessfull seriegründer med stort norsk og globalt nettverk. Visjonær, entusiastisk og inspirerende leder med høyt aktivitetsnivå og stor arbeidskapasitet. Holder ofte foredrag pga. sin fargerike og engasjerende stil, og fremtidsrettede meninger.

Bjørn er æresmedlem i Norsk Markedsanalyseforening og har vært formann i foreningen i 6 år.

Han synger 1. tenor i Sangselskabet Guldbergs Akademiske kor hvor han har vært med siden 1990.

Bjørn har gått på ski til Nordpolen, vært på Aconcagua, Matterhorn, Mt Blanc, Elbrus, Kilimanjaro etc og liker å gå lange turrenn/turløp i inn og utland.

Kontakt oss